Käyttö- ja tilausehdot

Verkkokurssin käyttö- ja tilausehdot

Käyttöoikeudet

Käyttöoikeus ja käyttösopimus alkavat kun Primaonline on toimittanut käyttäjälle käyttäjätunnuksen ja salasanan. Verkkokurssille annettu käyttöoikeus on henkilökohtainen. Käyttäjätunnuksen luovuttaminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Muiden käyttäjätunnuksilla kirjautuminen koulutussivuille on kielletty. Kurssille osallistujan käyttöoikeuteen sisältyy oikeus käyttää kurssimateriaalia kurssin suorittamiseksi ja tulostaa tukimateriaali. Primaonline pitää yllä henkilötietolain 523/1999 mahdollistamaa henkilörekisteriä kurssille ilmoittautuneista yhteystietoineen sekä kurssisuorituksista. Primaonline pidättää oikeuden käyttää rekisteriä kursseistaan tiedottamiseen ja markkinointiin.

Tekijänoikeus

Ajantasaisen tekijänoikeuslain 1961/404 mukainen tekijänoikeus kaikkeen kurssimateriaaliin on Primaonline®:lla. Materiaalin käyttäminen, kopioiminen, tulostaminen, ruudunkaappaus materiaalista, tallennus, muuttaminen, toimittaminen kolmansille osapuolille sekä kääntäminen muille kielille ilman Primaonlinen kirjallista lupaa on kielletty. Tukimateriaalin saa tulostaa henkilökohtaiseen käyttöön.

Osallistumismaksu ja todistus

Osallistumismaksun maksutavan voit valita tilauslomakkeella joko verkkopankkimaksuna, luottokorttimaksuna tai pyytää laskun, voimme lähettää myös verkkolaskuja. Sähköiset kurssin suoritusdokumentit toimitetaan muutaman tunnin kuluessa siitä, kun kurssi tentteinen on suoritettu hyväksytysti sekä osallistumismaksu on maksettu.

 

Peruutukset

Asiakkaalla ei ole peruuttamisoikeutta digitaalisten tuotteiden kuten verkkokurssien ja vastaavien palveluiden tilauksissa, jos tilatun tuotteen lähetys on käynnistynyt tai tilattu tuote on asiakkaan saatavilla ja asiakas on maksanut tilauksen tai antanut laskutustiedot hyväksyen siten peruuttamisoikeuden menettämisen.

Tilattu tuote on asiakkaan saatavilla esimerkiksi silloin, kun hän on tilausvahvistuksessa tai muutoin tilauksen jälkeen saanut digitaalisen tuotteen latauslinkin taikka linkin tai tunnukset sähköiseen palveluun.

 

Paytrail-maksunvälityspalvelu

Paytrail-maksunvälityspalvelulla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oyj:n (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä.

Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.